Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sjukgymnastik, Pizza hut och snö – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sjukgymnastik, Pizza hut och snö


Har vart hos sjukgymnasten och fått övningar.
Jag fick beröm för att jag börjat tjuvtränat och tyckte att det redan börjat synas resultat.
Och att jag går oväntat bra.
Efter besöket på KMTI åkte jag och hämtade pappa som kom med bussen och ska sova här i natt.
Vi åkte till Pizza hut, när jag ändå börjar fuska kan jag ju lika gärna fuska;)

Snö har det kommit med.
Förbannat mycket snö.
Jag gillar inte snö.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *