Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Antibiotika – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Antibiotika

Ringde vårdcentralen.
De trodde precis som jag att hosta och feber är en elakt virusinfektion kombinerat med astma.
Så ska fortsätta med mina astma medicin jag redan använder vid behov. Sen trodde de även att jag hade urinvägsinfektion, precis som jag själv redan misstänkt i några dagar nu.
Dom tyckte det var ett klockrent fall och eftersom jag är stammis så skriver de ut antibiotika per telefon. Det här är nytt rekord!
Inte ätit antibiotika på 8 månader nu!
Det är nästan värt en fest! Ska palla mig i väg till apoteket sen efter kl 17 så får vi hoppas att de fått in mitt recept.
De har ju alltid en förmåga att glömma min recept.
Så jag får gå dit 3 gånger innan det blir rätt.
Jag funderar även över om jag borde börja plugga till läkare. Jag borde ju få hoppa över de tre första terminerna då jag redan kan så mycket;)

Fick bli tonfisk wrap till lunch i dag.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *