Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ringa runt till halva världen… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ringa runt till halva världen…

Fick ställa klockan på 8.30 för att ring runt till halva världen.
Först sjukgymnast.
Efter att stått i kö 30 min fick jag inge svar så fick lämna meddelande på telefonsvarare. Sen psykiatrin för att jaga läkarintyg.
Efter tre veckor har inte fått fram något.
Vi har väldigt mycket nu…
Jo de har låtit så i över 10 år nu. Fick istället ringa transportstyrelsen och säga att intyget är på G men att psykiatrin är lite sega, som vanligt . Så de har skjutit fram ärendet några veckor. Nu håller jag i stället på att hosta ihjäl mig för att jag pratat så mycket.
Febern är i alla fall nere i 37,5 nu, så går sakta men säkert framåt.
Ska gosa ner mig i sängen och se på film.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *