Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 värkande gips – Aspiepower Media
Aspiepower Media

värkande gips

Snön vräker ner igen.
Piss vädret gör så lederna sväller. 
Men vänsterfoten har ju inte så stor plats att svälla på för den där förbannade plastskenan de satte på fel sida rakt över såret tar i.
Sa redan från början att den ligger och trycker över såret men de tyckte ”de där lilla kan ju inte kännas ” öhm nej de är därför jag säger att de känns. Nu skär i alla fall skiten in i såret och de ska bli jävligt spännande att se hur de där såret mår på tisdag. 

Kanske har de gett mig vanprydande ärr (igen!!!!) så jag kan stämma dom 
Man måste ju tänka positivt;-)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *