Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 John Blund du glömde mig, Igen! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

John Blund du glömde mig, Igen!

John Blund fastnade tyvärr i snöstormen som yr över Värmland, så han kom inte hit i dag heller.
Men snöstormen tog med sig smärtan i stället, som nu fyller min kropp.
Herr TENS har fått komma tillbaka efter att inte vart på besök på flera månader.

Orkar inte med de här mer.
Längtar efter mina sömntabletter som ligger på apoteket.
Har vart och letat efter dem två gånger senaste veckan men nu äntligen har de fått i väg receptet.
Psykiatrin vill tydligen slippa mig resten av året för de skrev ut mediciner för ett år, det tackar jag för så jag slipper ringa var tredje månad.

I morgon ska jag hämta ut mina sömnisar och då kanske jag kan somna i någorlunda tid för en gångs skull.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *