Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Dagens äventyr – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dagens äventyr

Pallade mig ut i skitvädret.
Bara så ni vet så klarar inte gipsskor av slask.
Dröjde 3 timmar innan jag fick normal temperatur i tårna igen.

Tog en tur till Bergvik och hämta ut medicin och mat.
Jag är helt fascinerad av hur skönt det är att ha bil och kunna åka vart jag vill, när jag vill.

Sen åkte jag hem och åt mat som fick bli ett hopkok av rester.
Vägde mig i dag och blev så himla glad för hur lite jag väger.
Samtidigt vet jag att har en gipsklump på benet som väger upp emot 2 kg så nästa vecka kommer jag vara lätt som en fjäder.

Hemma igen har jag ställt fram den nya lampan jag fick i julklapp.
Pimpat gipset, jag är cool med dödskallar i dag.
Och duschat. Behöver jag säga att jag längtar efter att få duscha normalt?
6 dagar kvar nu…]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *