Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Årskrönika 2014 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Årskrönika 2014

2014 är ett år som gått fort, alldeles för fort.
Det känns som ingenting har hänt men ändå har hur mycket som helst hänt, på samma gång.
Har inte ens hunnit ta in vissa saker och förstått att de faktiskt hänt på riktigt.
Här kommer de året fullt med minnen som aldrig kommer försvinna, 2014….
Januari: Började året med en akut operation av magen efter flera månader med smärta.
De hittade väska som de skickade på analys som mystisk försvann (som så många gånger förr) så nu ett år senare vet vi fortfarande inte varför jag hade vätska i magen (för 3e gången) men jag har i alla fall två nya snygga ärr, de är ju alltid något. Januari bestod av kyla och mycket smärta i lederna och x antal kortison injektioner och läkarbesök.
Jag och Henrik tog även en tur till Stockholm för en weekend, besöka Skansen och annat mys. Men framförallt för att jag skulle spela in en reklamsnutt med UR. Jag var en av deras ”kändisar” haha. Tillsammans med Dennis Dewide, Kakan Hermansson, Rikard ”Skizz” Bizzi, Elliphant,  Leo Razzak, Malin Gramer och Matias Varela var jag utåt person i deras kamanj tolvkommafyra.se Hur de fick mig till kändis tillsammans med den här skaran är ännu oklart men smickrande;)
Februari: Hade tagit en paus med föreläsningarna pga plugg ändå lyckades jag föreläsa i Karlstad, Örebro och Kristinehamn;)

Jag fyllde 26 år och var ute på svenska rallyt och byggde snögubbar. Gick även en kurs för kursledare på Medborgarskolan. Sen lekte jag och Karin med kameran i skolans korridor och tog fotot i min header som nu publicerats i alla fyra tidningar. Karin kräver nu betalt för den här kändisbilder så jag har lovat henne att hon ska få sin lön den dagen jag blir Sveriges nya stadsminister, så hon får vänta lite;)Mars: Hade praktik i 5 veckor och insåg att jag gjort rätt yrkesval.
Som journalist får man träffa många kändisar, Mumin trollen och familjen annorlunda på samma dag.

April: Fick lunginflammation som satt i under två månader och vägra släppa trotts två kurer antibiotika. De hela slutade med att jag kräktes grönt slem och inte kunde andas så fick spendera två nätter på sjukhus med andningshjälp. Blev sjukskriven från skolan i tre veckor och gick hem och packade min väska.
I slutet av april drog vi i väg på repotageresa till Skottland, det är ett under att alla kom hem levande och att jag inte behövde uppsöka ett sjukhus.

Maj: Jobbade i det gröna landet där det alltid regnar.
Besökte Autism skola, Asperger aktivitetshus, och letade reda på en speedwaybana.
Min livs första speedwaymatch utomlands men jag kände mig som hemma.
Fick gå vart jag ville, göra vad jag ville, fick tom vara inne i omklädningsrummet med två halvnakna danskar, och blev pussad av en föredetta speedwayförare haha allt var alltså precis som hemma;) Kom tillbaka till Sverige och producerade ett magasin, det är ett under att alla överlevde även denna gång.

Juni: Vårt älskade magasin blev klart och delades ut. Jag stukade foten lite, trodde jag. Vid operationen visade sig att jag egentligen gått med en sena halvt av i 6 månader, men det hade jag inte riktigt tid att inse då;) Slutade skolan och blev journalist på papperet.
Drog till Västerås hoppandes på ett ben och spelade in en film med Specialpedagogiska skolmyndigheten. Åkte hem och packade om och begav mig till Almedalsveckan och medverkade på ett seminarium med bla URs VD Erik Fichtelius och vår kära kulturminister Alice. Levde i 4 dagar på rosévin och gratis snittar och kom in på Almedalens största kändisfest genom att säga att jag hette Alice Bah Kuhnke (ja jag hade hennes tillåtelse att gå in i hennes namn), ja likheten är tydligen slående;) Fotograferade en del speedway med och hade en praoelev;)


Juli: Spendera några dagar till i Almedalen.
Åkte hem för att se på Dregen.
Insåg att min fot inte bara var stukad och gick spendera 3 veckor på kryckor innan jag fick nog och slängde i väg dem,
Njöt av det fina vädret.
Augusti: Efter över 10 år med magsmärtor och 4 titthåls operationer kommer två smarta läkare på att jag ”bara” har IBS och kronisk bäckeninflammation. Med sjukgymnastik, IBS medicin och glutenfrikost blir jag nästan smärtfri eller kan i alla fall kontrollera smärtan. I Augusti backade jag väldigt mycket bröd….
Och firade en filur som fyllde 5 år.

September: Insåg att min fot inte skulle läka av sig själv. Fick ett mindre utbrott på landstinget för jag aldrig fick vård, det hjälpte fick vård dagen efter av två läkare samtidigt. Hade födelsedagskalas för Baby för andra gången.
Virkade en filt och såg årets sista speedwaymatch.
Oktober: Föreläste jag jätte mycket, åkte rullstol, pratade i radion, åkte till Ullared, hamnade på ett bröllop och fick en stor svart klump på foten.


November: I November opererade jag foten, fotograferade dop, föreläste ännu mer och var med i tidningen.Visst ja, jag tog körkort också;)

December: Var jag i Nässjö och Stockholm och spred kunskap. Träffade min idol Katten Enzo oh finns hans autograf. Och köpte bil och höll mitt nyårslöfte lagom innan nyår.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *