Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Läkarintyg och trötthet… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Läkarintyg och trötthet…

Var uppe vid 9 och ringde psykiatrin måste ha ett intyg som säger att jag är frisk nog att köra bil trots min aspergers, fast jag aldrig varit sjuk då det inte ens är en sjukdom. Tycker de är löjligt att jag måste komma med ett läkarintyg en gång per år som bevisar att jag fortfarande är frisk för att de inte ska ta körkortet. Fast jag har fortfarande aldrig vart sjuk…. Efter samtalet så somnade jag om och vaknade nu men är fortfarande sjukt trött.
Vill sova mer.
Enda planen för dagen är att ta sig ut i kylan och se om min bil startar för i morgon ska vi åka till Karlstad en sväng.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *