Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Julfirande nr 2 och migränanfall nr 1 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Julfirande nr 2 och migränanfall nr 1


I går var det dags för julfirande nummer 2.
Det hela avslutas med att när vi kom hem vid 00 i natt så fick jag vad vi tror är mitt livs första migrän anfall. Inte så oväntat med tanke på att både mamma och moster har svår migrän och jag har en förmåga att ärva alla dåliga gener och sjukdomar av alla släktingar. Kändes som hjärnan skulle sprängas men tillslut orkade mamma peta i mig sin migränmedicin så de värsta släppte och jag somnade.
Har ont i huvudet och har känningar i dag med men inte alls som i natt.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *