Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Torsdags mys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Torsdags mys

Dagen har fortsatt i samma långsamma tempo. 
Det mest ansträngande jag gjort i dag vara ta ett bad och att backa mer nougatbollar.
Jag längtar efter att få ha både benen i badkaret, bara 19 dagar kvar.
Insåg att läkaren har lurat mig. Han sa att jag skulle ha gips i 6 veckor men efter mina beräkningar blir det 6 veckor och 5 dagar till den tiden jag fått. 
Betyder det att jag får klippa av gipset själv 5 dagar innan läkarbesöket, han sa ju 6 veckor;)

Nu ligger jag och Baby i sängen och kollar på Hundraåringen och mumsar bollar.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *