Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det är slitsamt med körkort… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det är slitsamt med körkort…

Det är slitsamt att vara ledig och ha körkort.
Först åkte jag ner och underhöll mormor i nästan två timmar.
Sen körde jag runt morfar i halva stan för att handla, tur att Hagfors inte är så stort;) 14.50 Stod jag vid skolan för att plocka upp Matilda och Tindra.
Några minuter innan tolv på nyårsafton lovade jag dem att innan året är slut ska jag ha tagit körkort och köra runt dem i min rosa bil, Joanna håller alltid det hon lovar…

Sen skulle jag och Baby laga mat tills de arbetande i huset kom hem.
Det gick sådär….

 Men mat blev det till slut…


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *