Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Skönt att få sova ut… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Skönt att få sova ut…

De senaste två veckorna har jag sovit i snitt fem timmar per dygn pga kliande och värkande fot.
I natt sov jag 11 timmar. Men då blev jag väckt av att Arbetsförmedlingen ringde, annars hade jag nog orkat sova lite till;)

Tror Fröken B är glad att jag är hemma igen.
När jag åt mat, låg hon på köksbordet.
När jag badade, låg hon på handfatet.
När jag såg på film, låg hon i min famn.

Älskade lurvrumpa jag har saknat dig med!


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *