Åk utomlands men bo i Sverige

Insåg precis att det snart är 2 månader sedan jag var ner i Skåne och Malmö. Helt galet vad tiden går fort, känns som det var för två veckor sedan eller nått. Jag passade ju på att förena nytta med nöje och gjorde min föreläsnings turné till en weekend och passade på att njuta lite av min resa. Det var mitt första besök i Malmö som var en väldigt vacker stad och tycker de verkligen har en lyx där nere att de har så nära till Danmark och man med tåg tar sig till i Köpenhamn på bara 20 minuter. Har du också tankar på att åka neråt i landet? Då kan jag  tipsa om den super smarta nät sidan www.billigahotellmalmö.com där man smidigt och enkelt hittar ett billigt hotell i Malmö som passar dig, bara genom några klick. Jag kan rekommendera Quality Hotel Konserthuset som vi bodde på.
De har fina rum, trevlig personal, god mat, stor frukost buffé med både gluten och laktosfria alternativ. De har även en underbart  fin relaxavdelning med bubbelpool och bastu vilket gör att man kan koppla av och lyxa till det lite extra. Och vet ni vad? De stöttar även Friends i deras arbete mot mobbing, bara det gör att jag tycker det blir ett bra hotell.
Bara några minuters promenad bort ligger Triangeln shopping centrum med 150 butiker och ett stort utbud. I närheten ligger och Triangelns stationen där du kan hoppa på tåget till Köpenhamn. I närheten av hotellet finns även ett stort utbud av restauranger. Det kommer nog bli någon mer resa till Malmö framöver. Som sagt tyckte jag att det var perfekt att kunna bo i Sverige där det är billigare men ändå kunna ha chansen att åka utomlands och åka över en dag till Danmark och vackra Köpenhamn.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen