Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Äventyr i Stockholm – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Äventyr i Stockholm

Kom fram  till Stockholm 20 min för sent,  heja SJ.
Tog en taxi till hotellet och lämnade mina saker sen drog jag ut på äventyr. Vart ute på fin fika med en rockstjärna,  känner mig extra cool nu;)  När Joanna träffa P för första gången för 5år sedan på en fest satt hon tyst i hörn och svara bara på tilltal  sen gick hon hem och tog kontakt per mail.
När Joanna träffa P i dag prata hon non stop i 1 timma,  han fick knappt en syl i vädret;) Affärer gjorde vi med, bytte ett armband mot tre kramar och att jag fick ta i hans hår hahah nej jag är inte normal och jag har aldrig påstått de;) Det är något med mig och killar med långt hår.  Men  jag valde en kille med kort hår så det är tur att jag har vänner som ställer upp så jag får tvinga in fingrarna i deras hår 😉  Efter fikat blev jag avsläppt vid hotellet så jag inte skulle gå vilse i storstan.  Men jag var lite wild and crazy och gav mig ut själv med mitt gips och gick vilse.  Men jag hittade iallafall en rosa bil. Nu har jag hittat tillbaka till hotellet och har krupit ner i sängen med Dregen,  ja inte bokstavligen talat då 😉 Skickat från min Sony Xperia™-smartphone

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *