Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Terapi inlägg – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Terapi inlägg

Detta är ett terapi inlägg för om jag skriver om hur hemskt det är så kanske det blir bättre.
Det kliar… Det kliar så in i helvete… Okekj de ju jätte bra för de betyder att det läker.  Men varför i helvete ska foten läka på natten för?
Då ska jag ju sova och inte ligga och rulla runt i sängen av kli panik.  Försökt dämpa kliandet med att äta damsugare,  men det funkade inte.  Ja alltså ingen damsugare man dammsuger med utan en kondisbit.  Men nu kan vi nu stryka det får listan ”godsaker som botar kliande gips”.   Alla kommer med massa förslag vad man  kan klia med.  Men jag tänker inte stoppa ner något man river bara sönder gipset och de kliar mer.  I helgen  försökte jag stoppa ner Babys klo för att klia lite men de höll på att sluta med att hela tassen skulle fastna.  Hur skulle det se ut om jag åkte till Stockholm med Baby hängande i gipset. Stockholmarna skulle ju bara få bekräftat att vi lantisar är knäppa 😉

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *