Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dags att ta kvällen? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dags att ta kvällen?

Ligger i soffan och kollar på Big brother. Så jävla coolt att Anders är i final, min gamla klasskompis är i final haha. Kan erkänna att jag inte trodde de från början.

Är snart dags att bege sig till sängen fast vill inte lägga mig för varje gång jag lägger mig får jag klia attack i gipset. Varför ska det alltid klia på natten liksom?

Blir i alla fall lite sovmorgon i morgon innan det är dags att bege sig mot Stockholm.
Hoppas på att tåget inte blir försenat denna gång för jag ska ta en fika med en rockstjärna när jag kommer fram. Nej det är inte Dregen. Han är tyvärr upptagen, har redan frågat haha;)


 

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *