Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Alla dagens måsten gjorda – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Alla dagens måsten gjorda

Håret är färgat, väskan är packad, paket är inslagna, några muggar är målade.
Nu är alla dagens måste gjorda och jag spendera resten av dagen i soffan och bara ta det lugnt.


I morgon vid 11.30 kommer Ulla och hämtar mig vi ska äta lunch och sen ska hon släppa av mig vid tåget som ska ta mig till Stockholm.

På fredag ska jag medverka på ett seminarium som Hjärnkoll, NSPH, och Myndigheten för delaktighet har. Där man bjudit in reseptanter från Barnombudsmannen, Föreningen Maskrosbarn, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, Sveriges Kommuner och Landsting, Socialstyrelsen och Stiftelsen Allmänna Barnhuset för att prata om hur man ska bemöta och bli bättre på att lyssna på unga med psykiskohälsa och socialutsatthet så de ska känna sig mer delaktiga.

Ser fram emot spännande möten och intressanta samtal och hoppas på att kunna dela med mig av mina egna erfarenheter.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *