Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Nytt till hemmet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Nytt till hemmet

Vaknade till liv vid 12 tiden i dag och då begav vi oss ner till Hagfors.
Skulle hämta ut min nya ljuslykta som äntligen kommit in på Widas AB. Har väntat på den länge nu och tanken var att jag skulle ha den som adventsljusstake, nu missa jag ju första advent men bättre sent än aldrig;)
Den kommer matcha min koppar lampa och min julgran i koppar kruka. På vägen hem blev de glutenfri pizza.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och slappa, jag är värd det efter gårdagens bak.
Har vart och lämnat fem påsar bullar, och tre burkar kakor till mormor.
Bild lånad av Widas AB


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *