Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Råka köpa en bil – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Råka köpa en bil

Vi skulle åka och äta på vägen dit svänger mamma av och jag  undrar vart hon ska.
Vi kollar om de fått in någon bil när vi ändå åker förbi,  sa hon.
De va och kolla på en förra veckan när jag opererades som vi var intresserade av men som var 99%såld bara underskrifter som saknades. Men när vi klev in i bilhallen så stod han där, lilla Yaris.  De hade ångrat sig i sista stund.  Provkörde den runt kvarteret sen slog vi till,  snabbs ryck ska de va.  Så nu är jag bilägare också;)  Får den dock inte förrän nästa vecka för de måste beställa hem vinterdäck så jag kan köra den därifrån lagligt 😉  Och sen har jag ju ingen parkeringsplats heller haha står i kö till en men vi får väll se om den får stå i Hagfors så länge inte så sugen på att betala 10kr/ timmen liksom :p

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *