Dags att skaffa barnvagn?

Jag är rastlös. Jag vill ut och gå men jag kan ju inte gå.
Jag ska önska mig en barnvagn i julklapp. För vet ni vad barnvagnar är väldigt bra till väldigt många saker.
Förutom att köra runt barn i dem så kan man ha dem att stödja sig mot när man har svårt att gå.

Ser framför mig hur folk som inte sett mig på ett år möter mig på stan med barnvagn och ska komma fram och kolla på min bebis de inte visste om att jag fått. Och där i vagnen ligger hon den sötaste bebisen de någonsin har sett, med fyra ben och svans haha:D
Fast jag tror Baby skulle gilla att ha en egen barnvagn. Hon brukar vara snabb att hoppa på en om hon får chansen.

Haha och vore en vacker syn. Men vet ni om att det faktisk finns barnvagnar som är gjorda speciellt för små hundar?
Så nu förtiden behöver man faktiskt inte ha en människobebis för att köpa en barnvagn.

Och i bland känns det faktiskt som om barnvagnarna blivit lite som en accessoar.  Man kan ju liksom inte ha vilken barnvagn som helst nu förtiden och att använda en 10 år gammal är nästan lite skamligt. Och en barnvagn kostar nästan lika mycket som en halv bil. Lite galet men något nödvändigt om man har barn eller som jag har en katt som tror att hon är ett barn;)


Detta är ett sponsrat inlägg
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen