Vart ute på äventyr

Det är nog bara Joanna Halvardsson som kan komma på den briljanta idén att åka till Ikea och Rusta mitt i julkaoset nyopererad. Nu mår jag som jag förtjänar och längtar tills klockan blir 18 så jag får ta mer morfin.

fick frågan hur det egentligen gick till när jag fick en spricka i senan.
Jag ramlade ner i ett hål i Vietnam i dec 2011 och ska vara glad att jag inte bröt hela benet då. Muskelskada sa läkaren som knappt kunde engelska och gav mig någon dunder medicin så jag dansade dagen efter;) 

Väl hemma i Sverige igen efter 14 dagar röntgades foten men inget syntes. Fick rehab i 6 månader och fick bygga upp den igen för kunde inte stödja på den alls. Antagligen skadades senan redan under denna olycka men läkte av sig själv när jag låg i en solstol 

5juni i år delade vi ut journalistlinjens magasin till alla redaktioner i Karlstad. Då snubblade jag och trampade snett och Josef tog emot mig. De var inge mer med de, det var den minsta stukning jag gjort i hela mitt liv (och Jag stukar typ fötterna en gång i månaden) men tydligen räckte det för att dra upp den gamla skadan. Vi slutade skolan några dagar senare och jag började gnälla över smärta i foten och fick en akuttid hos reumatologen som sprutade in kortison som så många gånger för. Jag är envis som en get så åkte till Västerås och spela in en film och sen vidare till Gotland och Almedalen och låtsades att jag inte hade ont;) Väl hemma i Värmland igen uppsöker jag ortopedakuten för röntgen och kunna utesluta frakturer. Fick domen kraftig senskide inflammation (vilket jag också hade utöver den skadade senan)
De testa med mer kortison men efter 3 veckor på kryckor och 3 kortison injektioner insåg både jag och DR Tommy att det här är inte symtom på min sjukdom det här är något mer förutom min vanliga smärta och ortopeden fick ta över. 

Folk säger att det är hemskt när senan skadas. Jag gick med de i 5 månader, de säger ju en del om vilken smärta jag är van att leva med:p som Saga skulle ha sagt ”Joanna är ingen vanlig patient hon är stenhård” 

Det här är nya modet bara så ni vet;)

Det har visst blivit jul på trappan medan jag opererades
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen