Nerdrogad

Jag är hemma igen och bara sover och sover.

Smärtan känns hittills ganska okej men det börjar trappas upp nu. Men försöker låta bli morfintabletterna till jag ska sova, är nog trött som jag är redan;) Får inte ha foten i backen på ett dygn då gipset inte torkat ordentligt än. Så jag hoppar runt på ett ben och Baby tycker att jag är knasig. Fast enda förflyttningen jag gör är från sängen till toan och tillbaka. Henrik har kommit hit men just nu är han, mamma och pappa ute på stan och handlar mat och jag ska passa på att sluta mina ögon en stund till innan jag somnar på tangentbordet.Mina snälla mamma och pappa hade jul pyntat lägenheten när jag kom hem
Och min fina man kom med presenter

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen