Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mot Karlskoga – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mot Karlskoga

Ännu en natt med värdelös sömn pga smärta. Nu försöker jag peta i mig frukost och ska snart bege mig till Karlskoga.
Det är stup mörkt ute och det ser ut som jag vaknat mitt i natten.
Vill inte gå ut, vill krypa ner i sängen igen.
Åhhhh nu kom Baby och äter upp min frukost med, måste skaffa en livvakt till min citron kvarg;) I morgon vid den här tiden gör jag mig redo för operation och har tagit en sista dusch på 6 veckor utan gips…

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *