Aspiepower Media

Godmorgon som genomförskylld

Hade skitsvårt att somna i går kväll. Nu förstår jag varför. Hittade ”snuttekudden” i soffan. Den där kudden som legat på sjukhus x antal gånger och som varit på flera ställen i Sverige och i halva världen. Min kudde är väldigt berest;) Kudden är 25 år gammal och väldigt sliten efter alla sina resor. Mamma har sytt på två påslakan över den för den släpper ut dun (de få den har kvar). Mamma tycker att den borde kastas men man kan inte kasta bort sin gamla vän;)
Har vaknat flera gånger i natt av frossa fast jag sov i  fleece pyjamas och med två täcken på mig.
Vaknade upp nu och var helt genom förkyld och det visade sig att jag hade 38,0 i feber.
Ska ut och handla med Ulla sen ska jag åka hem och bädda ner mig i soffan.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *