Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ett dygn kvar… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ett dygn kvar…

I morgon vid den här tiden ska jag föreläsa på Fasaden i Hagfors.
Känns som allt kan hända. Att det bara kommer tio personer eller att det kommer 300 personer så vi får skicka hem folk. Sist jag föreläste i Hagfors iför mån för Valsarna speedway så kom 40 personer men då hade jag precis haft en innan där det kom 250 personer. Men jag hoppas verkligen det kommer mer än tio personer för detta är något som berör oss alla.
Jag uppmanar alla som tänkt komma att förboka en biljett på telefonnumret nedan.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *