Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Godmorgon som kändis! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Godmorgon som kändis!

Haha blev väckt av att mormor ringer och skriker ”jag är så stolt!!” Jag undrar vad jag nu hittat på när jag inser att de står en halv sida om mig i nwt i dag. Jag hade fått i uppgift att skicka bilder och lite bakgrundsfakta och journalist som jag är fatta jag att han ville ha citat så skicka med det också.  Så han har skrivit en halv sida om mig utan att ens prata med mig, jag blir blev lite nervös och självklart fanns den på nätet men är låst för medlemmar. Så fick slänga på mig kläder och springa till busstationen på ett ben. Måste nog säga att det är det bästa reportage hittills fast då kommer ju nästan all text från mig fast är lite ändrade ord 😉 tack nwt nu hoppas vi halva Hagfors kommer på tisdag!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *