Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag borde bli politiker…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag borde bli politiker….

NBörjade dagen med möte på arbetsförmedlingen för att diskutera min framtid. Vi kom fram till att jag borde gå hem och bli politiker 😉 Jag vet vad jag vill göra.  Jag har drömmar. Jag har massa idéer. Det handlar bara om att jag ska hitta rätt arbetsgivare som ser detta. Och som ser styrkorna i stället för svagheterna. Jag ska köra vidare med mina föreläsningar och forska vidare på hur jag ska kunna genomföra mina idéer och det viktigaste av allt ta körkort . Sen ska vi ha ett nytt möte i årsskiftet. Fortfarande finns förhoppningen om att jag ska få den där praktikplatsen som jag nästan blivit lovade från tidigast januari. Annars får jag väll starta ett eget parti,  Baby demokraterna 😉

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *