Jag borde bli politiker….

NBörjade dagen med möte på arbetsförmedlingen för att diskutera min framtid. Vi kom fram till att jag borde gå hem och bli politiker 😉 Jag vet vad jag vill göra.  Jag har drömmar. Jag har massa idéer. Det handlar bara om att jag ska hitta rätt arbetsgivare som ser detta. Och som ser styrkorna i stället för svagheterna. Jag ska köra vidare med mina föreläsningar och forska vidare på hur jag ska kunna genomföra mina idéer och det viktigaste av allt ta körkort . Sen ska vi ha ett nytt möte i årsskiftet. Fortfarande finns förhoppningen om att jag ska få den där praktikplatsen som jag nästan blivit lovade från tidigast januari. Annars får jag väll starta ett eget parti,  Baby demokraterna 😉

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen