Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Dagens äventyr – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dagens äventyr

Var i väg till körskolan och körde sista lektionen denna vecka. På vägen hem skulle jag hämta ut lite paket men visste inte att de var så stora. ”hur ska du få hem allt det där med gips?” undrade kassörskan och kollade på mig med stora ögon. 
”ingenting är omöjligt bara olika svårt”, tyckte jag. Jag var helt genomsvettig när jag kom hem,  men hem kom jag. Tror jag har packat klart allt iför i morgon. Men är väll som alltid, att jag har med mig alldeles för mycket men inte det jag verkligen behöver. 😛 Skickat från min Sony Xperia™-smartphone

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *