Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att vara sambo med en fluga… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att vara sambo med en fluga…


Minns ni flugan jag råkade släppa in för ca 2 veckor sedan som Baby jagade? Flugan bestämde sig för att flytta in här och att vi skulle bli sambos. Nu har vi bott ihop i snart två veckor och han börjar gå mig på nerverna. Hans dygnsrytm är inte riktigt som min.  Han börjar sin dag redan tre på natten och flyger runt mitt huvud och sjunger opera, surr surr surr…. Jag har försökt slänga ut honom men när jag öppnar fönstret gömmer han sig i gardinerna. Han har fått en sista varning nu. Sköter han sig inte ska han vara ute när jag kommer hem från Skåne på måndag:-P

Men jag förstår flugan, det är ju så kallt ute. Snart är snön här hälsar Mina leder. Den senaste veckan har jag fått mer ont och blivit stelare för varje dag som går.  I dag vaknade jag upp med korvfingrar och hela kroppen värker.
Nej dags att ta en varm dusch och försöka komma i gång.
Skickat från min Sony Xperia™-smartphone
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *