Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag lever – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag lever

Jag har bråkat med blogg appen som vägrat publicera mina inlägg i ett dygn. Så ni behöver inte vara oroliga att det ekat tomt här i dag, jag lever fortfarande 😛 

I går begav vi oss till Hagfors.
I dag blev de en extra lång sovmorgon och jag pallade mig upp ur sängen vid 12.
Jag och mamma åkte ner till Hagfors och handla. Livet kändes räddat när jag hittade glutenfria wienerbröd.

Sen begav vi oss till mosters affär där hittade vi ringar i min storlek.  De händer typ aldrig om jag inte letar på barnavdelningen.  Så mamma tyckte att jag skulle glimra i Malmö 😉
Nu är vi hemma och jag har stekt gluten och laktos pannkakor som mer ser ut som äggröra.  Men de var goda tyckte B;-) 


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *