Aspiepower Media

Extreme make over på bloggen!

Som ni kanske ser så har det skett en extreme make over på bloggen under kvällen.
Nu känns den lite med höst fräsch. Jag och B har spenderat kvällen i soffan. Jag är trött efter alla intryck från körbanan.
Nu kollar vi på BigBrother och sen blir det Paradise hotel. Båda programmen är lika dåliga men man har ju en förmåga att fasta för sådana program. Även om det inte är bra så måste jag ju se vad idioterna har för sig. Sen när min gamla klasskompis Anders är med i BB så måste man hålla lite koll.
Jag tycker han sköter sig bra än så länge, men jag hade förväntat mig lite mer skandal;) I morgon blir det lugnt. Enda planen för dagen är en körlektion 10.45 sen måste jag och mitt kära gips försöka ta en sväng om med dammsugaren.
Ska bli skönt att bara få ta det lugnt med.  Jag lär behöva det med tanke på hur kommande veckor kommer se ut:P Tyckte ju att jag inte hade nog med planer för nästa vecka så klämde in en resa till Ullared med gips också;)


Så här ser närmaste veckorna ut:

27/10 Ullared
28/10 Körlektion
29/11 Körlektion
30/10 Åka till Malmö
31/10 Föreläsning i Malmö, Henrik kommer efter lunch.
1/11 Mys helg, antagligen en tur till Köpenhamn
2/11 Henri åker hem. Jag åker till Lund
3/11 Föreläsning i Staffanstorp på förmiddag, Landskrona på eftermiddag sen ta ett tåg hem 16.30
4/11 körlektion
5/11 Arbetsförmedlingen
6/11 Körlektion och Föreläsning Karlstad
7/1 Körlektion
10/11 körlektion
11/11Föreläsning Hagfors
12/11 Dubbel körlektion
13/11 Körlektion
15/11 Fotografer Dop Sen blir det lugnt i två veckor, med bara massa körlektioner;)
Just nu har jag 20 körlektioner till fram tills 20 november, sen får vi se om jag kommer använda alla eller om jag kanske till och med behöver fler. Som ni kanske märkt så kör jag nästan bara hos körskolan och inget hemma.
Detta pga jag bara har någon att köra med på helgerna och att vi tycker det är värt att betala lite extra och jag blir lärd på rätt sätt.
Så mitt körkort kommer bli dyrare än vad det hade behövt bli, men det är ett medvetet val. Nu ska jag avsluta kvällen med lite teoriplugg;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *