Dags att köpa den rosa bilen snart?

Henrik har åkt hemåt igen och jag och Baby har bäddat ner oss i soffan och pluggar teori och har söndags mys. I morgon är det dags för att åka till halkbanan, ja ni ser det går framåt.
Tror ni jag klarar mitt nyårslöfte som jag lovade Matilda och Tindra (12 år), att jag innan året är slut ska köra runt dem i min rosa bil? Haha ja vi får se men kan redan nu säga att bilen blir nog inte rosa, men den kanske får en rosa logga på sig;) För min gamla klasskompis Josef har gjort en ny logga till mig som ska pryda mina kläder när jag föreläser och kanske min framtida bil:)
Så behöver ni hjälp med en ny logga?
Kontakta Josef på Picotrial han är jätte duktig och har bra priser!


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen