Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 6 veckor med gips – Aspiepower Media
Aspiepower Media

6 veckor med gips

Jaha det var ju inte riktigt så här jag tänkt spendera de närmaste 6 veckorna:P
Som vi misstänkte så är senan skadad, kanske ”bara” kraftig senskideinflammation eller så är det en spricka i senan. Så vi testar med 6 veckor i gips/otros så får vi se om de läker av sig själv.
Annars blir de operation och 6 veckor till med vanligt gips.

Än så länge känns det ganska skönt för helt plötsligt kan jag nästan gå ordentligt för första gången på 4 månaden. Visst är det lite klumpigt men skönt att kunna röra sig utan massa smärta för så länge som foten är fixerad är även smärtan mindre. Och nej det här kommer inte hindra min resa till skåne.
Jag åker ner på torsdag och åker hem på måndag så kommer Henrik ner fredag och åker hem söndag och blir min personliga assistent;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *