Aspiepower Media

Jag vill bli miljonär

I bland önskar jag att jag att jag bodde utomlands. Framförallt nu när kylan kommer smygande. Mina leder vill ha värme och sol annars protesterar dem med smärta. Om jag vann en miljon på lotto så skulle jag utan tvekan bo utlands hela vintern. Tänker att bo i till exempel Thailand och få ligga på en strand och steka och inte behöva göra någonting på sex månader. Sen kan man åka hem till Sverige igen på sommaren och jobba lite eller något annat som passar. Vad skulle ni göra om ni vann en miljon? Skulle ni med resa? Eller kanske lägga pengar på hus och hem? Fast man får ju inte så mycket hus för en miljon. E
ller ja, det beror ju på vart man köper hus. I Hagfors får man ett hus för 300 000 i Karlstad får du en etta för en miljon. Fast vem åker till Hagfors och köper ett hus om man blir miljonär haha, förutom Svennis då typ fast han köpte ju inte hus i Hagfors men i Torsby och det är ju samma skit;)
Om nu Svennis är miljonär de vet jag inte men jag antar det:P Om jag blev miljonär skulle jag även köpa värsta kamera utrustningen. Egentligen är det inget fel på den jag har men är man miljonär så är man då kan man slösa lite på onödiga objektiv;) Och Baby skulle köpa värsta kattställningen som ser ut som ett slott och äta grillad kyckling och ostbågar till middag varje dag:P
Och för att fira min miljonvinst så skulle jag boka en personlig spelning med Backyard babies i min egen lägenhet och det är bara jag som får komma på den. Haha hur de skulle få fast att spela här inne vet jag inte men eftersom jag blivit miljonär så får jag väll bygga ut eller nått:D Ja drömma kan man ju i alla fall nu ska jag gå och spela på Lotto, så håll tummarna!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *