Nu har jag koll på mobilen, tror jag…

Jag är beroende av min mobil. Jag stänger aldrig av den för jag får ångest av tanken att någon kan ha försökt att nått mig fast jag inte vet om det. Jag stänger bara av den när jag är tvungen tex när jag flyger. Jag bär med mig den vart jag än går. Jag har den med in på toa och jag har den bredvid mig när jag sover. Men jag har en förmåga att tappa bort den hela tiden, för jag glömmer bor vart jag lagt den.
I bland har jag den till och med i bakfickan fast jag glömt bort att det var där jag la dem. Så när jag klickade runt på nätet och hamnade på www.carriealong.se och hittade en snygg mobilväska så bestämde jag mig för att beställa hem den. Nu kan jag ha mobilen runt halsen och slipper leta efter den.
Fast jag kommer antagligen glömma bort att jag har den där, det är ju trots allt Joanna Halvardsson vi pratar om nu;) Men vi kan ju i alla fall göra ett försök.
Sen var det inte bara praktisk utan även grymt snygg och vad är bättre än att förena nytta och snygghet liksom?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen