Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ni kanske hör mig på radion i morgon… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ni kanske hör mig på radion i morgon…

Mamma kom hit en sväng på kvällen för min moster skulle på inköp till sin affär så hon åkte med henne. Men nu har de precis åkt hem igen. Jag ligger i soffan och kollar på Big Brother och ska snart ta en dusch sen blir det sängen.
I morgon är det Dagen D, Kampanjdag. Klockan 13.00 föreläser jag på Arenan i Bibliotekshuset i Karlstad.
Ca 30 minuter och är en kortis version av min riktiga föreläsning.
Jag har inte föreläst i 30 min på nästan ett år och jag kanske borde sätta mig ner och planera lite. Men jag bestämde mig för att bara kliva upp på scenen och köra. Vad är det värsta som kan hända? Jo att de får dra mig av scenen efter 30 minuter;) Morgondagen kommer bli intensiv. Förut skrev jag att mina ambassadörskollegor är med live i Sveriges radio Värmland kl 15.00, ni kan  lyssna på det sr.se och välja Värmland även om ni bor någon annanstans i Sverige. Men nu har jag pratat med SR igen och de vill att jag också blir med. Om jag bara kommer vara med i bakgrunden i studion och stötta min vänner eller om jag med kommer prata återstår att se så på med radion så märks det;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *