Aspiepower Media

Jag önskar att du kunde se detta Linda!

Min nuvarande blogg startades den 27 feb 2010, då hade jag ca 30 unika läsare/dag.
Nu har jag skrivit 10 751 inlägg. Fått 20 319 kommentarer och har runt 400-600 unika läsare/dag. Och har 4294 personer som följer bloggens ”fans sida” på facbook.
Vad hände?:P Jag minns fortfarande den dagen när jag ligger i soffan och kollar statistiken och den helt plötsligt stigit från 30 läsare till 400 läsare på ett natt. Jag vet fortfarande inte varför och sedan dess har det hållit i sig. I dag har jag koll på min statistik och ser vart mina läsare kommer ifrån.
Och ca 200 besökare i veckan kommer från Lindas blogg.
Det känns så galet. Det är över 3,5 år sedan Linda somnade in efter en lång kamp mot en elakartad bröstcancer. Ingen har skrivit på hennes blogg sedan dess ändå skickar hon över 200 besökare i veckan till mig.
Linda han tyvärr aldrig se hur mycket hennes lilla länk betytt för min blogg men jag tror hon sitter där uppe i himlen på ett moln och ler. Jag kände inte Linda på riktigt. Vi lärde känna varandra genom varandras bloggar och gjorde ett länkbyte. Vi kommenterade varandra bloggar varje dag och Linda skrev sin sista kommentar på min blogg dagen innan hon somnade in. När Linda blev sjuk 2009 startade hon en insamling till Cancerfonden. I dag är insamlingen uppe i 154 650 kr.
Och eftersom det är den rosa månaden så uppmanar jag alla mina bloggläsare att lämna ett bidrag till Lindas insamling och på så sätt tack henne för att hon hjälp mig att sprida den viktiga kunskap jag bär på.
Linda lämnade mannen Lars och 4 söner efter sig

Klicka på bilden för att lämna ett bidrag till insamlingen 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *