Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Söndasgmys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Söndasgmys


Jag och Fröken B har bäddat ner oss i soffan och ser på I huvudet på Gunde Svan och äter salta kex och Philadelphia. Det är så här söndagar ska avslutas.
I morgon börjar en ny vecka med nya äventyr och känner jag mig själv rätt kommer jag sova bort hela söndagen nästa vecka;)

Jag ser fram emot den här veckan fast jag vet att den kommer bli tuff.
Men man tappar snabbt tempot när man går hemma ett tag och inte arbetar eller ha har en aktivitet varje dag.

Nu ska jag och B mysa vidare sen blir de snart sängen för i morgon kl 9 är det dags för körlektion igen efter en veckas uppehåll, pga den där akuta läkartiden.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *