Aspiepower Media

Dagens tips!

Jag tänkte tipsa om sida jag använder.
Yougov svara du som är medlem på olika undersökningar och som tack för hjälpen får du poäng.
Sedan kan du lösa in dina insamlade poäng mot jätte fina varor. Finns allt möjligt från fina ljusstakar, leksaker, köksredskap, ja nästan allt. Och det är inge skit utan riktigt bra märkesvaror från tex Fatboy, Kitchen aid, Samsung, Nike, Rosendahl, osv…
Jag brukar göra mina undersökningar samtidigt som jag äter frukost och slår två flugor i en smäll:)
Och om man tex har det lite dåligt ställt som jag har det just nu eftersom jag är arbetslös så är det ett jätte bra sätta att fixa fina julklappar på:) Klicka här och bli medlem  och börja samla poäng du med:)


Här är några produkter man kan lösa in sina poäng emot:

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *