Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lunch och rullstolsjakt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lunch och rullstolsjakt

Nu är jag hemma igen efter att ha ätit lunch på Bergvik och handlat lite mat.
Min fot dör snart efter den korta promenaden.
Ulla tycker att jag ska ha en rullstol i väntan på operation så jag slipper slita sönder resten kroppen av att gå på tå eller kryckor. Vore så jävla smidigt när jag ska ut och göra sådana här saker. Jag vet hur viktigt det är för mig att komma ut även om jag har ont annars drar jag täcket över huvudet och säger Godnatt vi ses om tre månader. Men ingen vet typ hur man får en rullstol, varken landstinget eller kommunen så håller på att ringa runt till 100 personer så vi får väll se så smidigt som de här systemet är så har jag väll hunnit operera foten innan jag ens fått någon.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *