Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Se upp Skåne! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Se upp Skåne!

Som ni redan vet ska jag till Malmö den 30 oktober. Dock blev de lite ändrade planer för Staffanstorp ville också passa på att boka mig när jag är i krokarna. Så åker ner till Malmö som planerat 30 oktober, föreläser där den 31/10. Sen får jag en hel helg i Skåne innan jag ska föreläsa i Staffanstorp den 3/11. Båda föreläsningarna är slutna föreläsningar. Funderar på att ta en tur över till Köpenhamn när jag ändå håller på.
Har inte vart där sedan jag var liten och Köpenhamn är ju en så fin stad. Min framtid faller på plats mer och mer.
Och som jag skrev förra veckan så är mer föreläsningar på G som jag hoppas kommer bli av.
Har fått göra en beställning på en ny almanacka  för att kunna boka in fler för min går ut i oktober, vilka Ilandsproblem jag har;)
Sverige kartan fylls sakta med säkert på

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *