Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Strömavbrott på speedwayen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Strömavbrott på speedwayen

Jag somnade inte men de gjorde speedwayen. Just nu är de uppehåll i sändningen efter tio heat pga strömavbrott på arenan. Det ska tydligen ha brunnit i en elcentral.
En elektriker är på plats och vi får väll se om vi får se någon mer speedway i dag. Så blev det med mitt onsdags mys.
Får se om jag orkar hålla mig vaken och se utvecklingen just nu har morfinet gett kroppen ett skönt lugn. Jag somnar nog gått bara jag sluter ögonen.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *