Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ska jag ha den här smärtan i 3 månader till? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ska jag ha den här smärtan i 3 månader till?

Ligger i soffan och har precis pratat med en sköterska på ortopedkliniken. Är ca 12 veckors väntetid tills jag får komma och visa upp min fot. Och då har jag redan gått med de här i över 3 månader.
Och eftersom jag  inte kan gå på kryckor mer än någon dag för jag får ont i axeln känns situationen ohållbar. Nu har de i alla fall skrivit upp att jag kan komma med kort varsel om de får återbud. Så just nu hoppas jag att någon som ska till ortopeden de närmaste dagarna drabbas av en akut influensa så jag kan få dennes tid. Nu kanske jag låter negativ men just nu kan senan lika gärna gå av för de ska ändå in och rota. Och går den av får jag en akutoperation. Ska snart försöka ta mig till körskolan. Just nu är enda sättet för mig att ta mig dit med cykel då jag inte kan gå, blir lite svårare i vinter. Men Tingvalla trafikskola är så himla snälla så de har erbjudit sig att jag ska få börja mina körlektioner hemifrån mig i stället för vid skolan. Så de kommer med bilen så jag ska slippa hoppa dit på ett ben.
Och hade jag inte bytt till automat så hade jag inte kunnat köra överhuvudtaget nu.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *