Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Höststädning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Höststädning

I dag har min snälla mamma hjälp mig att städa undan det värsta i lägenheten.
De sämsta med att leva med kronisk smärta är att när man kommer in i ett dåligt skov gör man bara det man orkar för stunden. Vilket resulterar i att jag lägger energin på att tex ta mig till mataffären istället för att städa.
Nu börjar det i alla fall bli höst fint här hemma. Blev en tur på stan och en snabbis till IKEA så blev lite nya saker med hem också.
Nu kan jag med gott samvete  inta ryggläge i soffan.


Nytt på vardagsrummet, och Baby du ger fan i att tända eld på dig själv:P

Nya hyllor i duschen då mina rasade ihop förra veckan:P

Städat i bokhyllan. Insåg vilken bred boksamling jag har- viktväktarna, Deckare, Kärleksromaner, Dregen och psykiatrin i Värmland:P

Städat i skafferiet man kan tom gå på golvet nu;)

Mina favorit killar Ludde och Marcus fick den bästa platsen i skafferiet;)

Efter 6 års letade har jag äntligen hittat stora lådor som får plats under vardagsrumsbordet, tack Lagerhouse.
Översta bilden: Innan
Understa bilden: Nu

Har tom blivit höst på trappan;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *