Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Mer ändringar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mer ändringar

Som jag tidigare skrivit så håller jag på att ändrar och uppdaterar lite på bloggen.
Nu är fliken Joanna uppdaterad och ser ut så här:
Denna blogg handlar om att leva med flera diagnoser, åka in och ut på sjukhus och kämpa för att få rätt vård. Samtidigt som man lever ett vanligt liv, föreläser och försöker få bort den negativa attityden kring psykisk ohälsa.
Detta är en blogg om att inte alltid fungera som samhället begär.

Joanna Emeleie Nathalié Halvardsson är född på Karlstad BB den 9 Febuari 1988.
Är uppvuxen som ensam barn hos föräldrarna i Hagfors i Värmlands skogen.
Jag har alltid uppfattas som en snäll tyst och blyg liten tjej. Som satt längst bak i klass rummet och inte gjorde nått väsen av mig, och helst ville umgås med de vuxna.
Vid 14 års ålder fick jag diagnosen Aspergers syndrom och äntligen förstod jag varför jag alltid känt att jag inte riktigt passat in någonstans och känt mig annorlunda.


Efter 9 års kamp mot depressioner, psykoser och ett antal självmordsförsök senare hittade jag äntligen vägen tillbaka till livet. Och insåg att det var inte meningen att jag skulle dö, för då skulle jag ha gjort det för länge sedan och började ta tag i mitt liv.
Nu 4 år senare är jag friskförklarad och har valt att blogga och föreläsa om mina erfarenheter. Jag vill öka kunskapen så samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med Aspergers syndrom och psykisk ohälsa. Och att alla är lika värda trots bakgrund men det viktigaste av allt: 
Hur dåligt man än mår så kommer man må bra igen bara man vill det själv.
Ni kan läsa mer om min livsresa här.

Är även utbildad Attitydambassadör för projektet Hjärnkoll.
Bor numera i en lägenhet i centrala Karlstad med min bästa vän och livskamrat katten Baby, som är döpt efter hårdrocks bandet Backyard Babies då jag har en förkärlek till Dregen.

I den här bloggen kommer ni att få följa med på mina och Babys äventyr.

Ett av mina största intressen i livet är Speedway och att fotografera speedway.
Jag är född till en speedwaynörd då min pappa är en stor speedway fantast. Jag har brunnit för sporten ända sedan han  tog med mig på min första isracing match vid 3 veckors ålder. Jag jobbar ideellt som fotograf och skribent åt Speedwaymedia och Aktuellspeedway och som webbmaster åt speedwayföraren Ludvig Lindgren så ni kommer kunna läsa om en hel del speedway här med:) Hösten 2013 begav jag mig tillbaka till skolbänken och pluggade ett intensivt år på Journalistlinjen på Molkom folkhögskola och kan numera titulera mig Multijournalist.
Drömmen är att kunna kombinera mitt arbete med bloggen och mina föreläsningar med ett arbete inom Media.
Nu vet ni lite mer om mig och jag hoppas ni fortsätter att läser min blogg och vill följa med på våra äventyr:)

Har ni några frågor är det bara att lämna en kommentar eller kontakta mig på info@joannahalvardsson.se
Kramar Joanna
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *