Aspiepower Media

Sponsrad Video: KICKS Colour ID find your perfect match!


Jag använder aldrig foundation för jag tycker det är svårt att hitta rätt färg för min hud. Det blir blir lätt för ljust eller för mörkt och det blir dyrt att testa olika sorter för att hitta rätt. Men nu behöver jag inte ha det problemet längre för nu har Kicks lösningen!
Jag behöver inte längre testa olika sorter för att prova mig fram till rätt färg.  Det räcker i stället med ett besök på  min närmsta KICKS butik för i höst lanseras KICKS Colour ID. Med ett klick mäter dem ut ens hud färg och snabbt kan dem berättar för dig vilken foundation som passar bäst. 
Nu hittar du rätt färg på din foundation lätt och enkelt från början utan massa krångel. Jag tycker detta är mycket smidigt. Nu behöver jag som inte kan någonting om sådant här stå där och se ut som ett fån, och undra vilken färg jag ska:P
Detta är ett sponsrat inlägg!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *