Aspiepower Media

Dagens tips- boka hundvakt online

Vi som har fyrbenta familjemedlemmar vet att det kan vara svårt när man ska åka bort på semester och att man inte vill lämna bort sin pälsklingar till vem som helst.
Jag har tur som har mina föräldrar som gärna tar hand om Baby och när vi alla åkt utomlands så har hon fått bo hos farmor och farfar. Hon och farfar är nu bästisar och varje gång han kommer in genom dörren går hon fram och ställer sig på bakbenen och börjar boxa på honom haha, de har busat en del när vi vart borta tydligen;) Men har man ingen som kan passa ens husdjur kan det bli svårt att åka bort så i dag tänkte jag tipsa om den nya sajten Tasspass.se  som erbjuder dig att boka en hundvakt online.
Man kan även lägga till tilläggstjänster som kloklippning och schamponering så du vet att din hund har det bra samtidigt som du är på semester. Alla hundvakter är speciellt utvalda och fått genom gå en telefonintervju med Tasspass innan de får ta sig an hundar. Och en extra försäkring ingår så du som ägare kan känna dig trygg.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *