Aspiepower Media

Pusselbitarna faller på plats…

Vart en seg dag har inte hänt så mycket.
Sov bort halva dagen sen blev de en liten promenad på gräsmattan med Fröken B.
Och sen var jag ner till mormor och morfar en sväng och hjälpte morfar att plocka plommon:P Sen blev de speedwayjobb resten av kvällen. Fördelen med att jobba hemifrån och inte från banan är att man kan bada badkar i pausen;) I dag har även några pusselbitar hamna på plats inför hösten.
Föreläsnings bokningar rasar in och jag känner mig helt plötsligt inte lika arbetslös längre.
I slutet av oktober blir det en liten resa till Malmö bland annat;) Så här ser föreläsningsschemat ut just nu men jag hoppas på att få fylla upp de ännu mer. 23 sep Föreläsning i samarbete med Medborgarskolan Värmland Karlstad.
10 okt Hjärnkolls kampanjdag 
30-31 Oktober Finsam Malmö (sluten föreläsning)
31 Nov Finsam Karlskoga (sluten)
Feb 2015 Karlstad kommun (sluten)


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *