Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Huligan katt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Huligan katt

Baby är en huligan.
Hon tog precis krokben på mig så jag snubbla över en dammsugare och flög genom halva köket.
Var ett under att jag inte slog ansiktet i ugnen som var på. Min ugn blir typ 3000 grader varm man bränner sig om man tar på plattorna när bara ugnen är på, så vill inte veta hur de hade slutat om jag flugit in med ansiktet i ugnsluckan. Baby har nu bett om ursäkt och gett mig massa förlåt pussar och nu tycker hon att hon vart så snäll så hon ska få äta upp min pizza:P


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *