Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hemma i Karlstad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hemma i Karlstad

Nu har jag och B tagit oss hem till Karlstad igen.
Jag har dö ont i foten i dag så ska i väg på körlektion om en timma och sen kan jag äntligen ta smärtstillande. Starka smärtstillande och köra bil är ingen bra deal därför plågar jag mig utan smärtstillande men eftersom jag inte ska köra något innan månad så kan jag ta lite i helgen.

Längtar efter att få krypa ner i sängen och få sova ut ordentligt utan smärta.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *